Vragen? WhatsApp ons!

Bedrijfspand financieren

Wij vinden een passende financiering voor uw nieuwe bedrijfspand.

Bedrijfspand financieren? Wij helpen u graag.

Wij financieren zonder moeite uw bedrijfspand. Of dit nu een aankoop is van een nieuwbouwpand of een bestaand pand is, wij kunnen het financieren. De financiering van een bedrijfspand voor eigen gebruik zal altijd op basis van de jaarcijfers en de beoordeling van het pand zelf worden verstrekt. Het is erg verstandig dit van te voren met de juiste expert door te spreken. Het financieren van een bedrijfspand kan namelijk nog wel eens een uitdaging zijn. 

Wij nemen daarom graag ruim de tijd om u te helpen met de aanvraag. Overigens is het wel mogelijk om een bedrijfspand voor eigen gebruik te financieren tot 90 -100% van de aankoopwaarde. U heeft dus niet heel veel eigen vermogen nodig. 

Wij gaan graag voor u aan de slag en hebben een groot netwerk gebouwd zodat wij snel een passende financiering kunnen verzorgen. Wij kunnen zowel bedrijfspanden financieren voor eigen gebruik maar ook voor als belegging.

Meer weten? Neem contact op

staand schuin aanzicht kantoor
Kantoorruimte met tafel

De financiering voor een bedrijfspand

Wij financieren vaak tot 100% van de aankoop van een bedrijfspand voor eigen gebruik. Wanneer u commercieel vastgoed bezit als belegging of aankoopt is dit percentage meestal circa 70%. Wij realiseren deze financieringen op basis van onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk van financiers (circa 85 financiers).

Waarom kunnen wij vaak wel financieren en lukt dat niet bij een reguliere bank? 

  • Wij hebben het vastgoed als uitgangspunt
  • Wij kijken naar het trackrecord van de aanvrager
  • Wij kijken naar de betaalbaarheid op basis van gezond verstand
  • Wij hebben geen bankvergunning en behoeven daardoor minder gegevens van de aanvrager op te vragen dan een reguliere bank, daardoor kunnen wij sneller en hoger financieren.

Wij krijgen het voor elkaar!

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom werken we op basis van no cure, no pay. Vinden we geen passende financier voor uw bedrijfspand? Dan scheiden onze wegen zich volledig kosteloos.

Lees meer

Hoe werkt het financieren van een bedrijfspand?

Om u te laten weten hoe het financieren van een bedrijfspand precies in z’n werk gaat hebben we een stappenplan opgesteld:

  1. U meldt zich aan op onze website, wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek omtrent het financieren van uw bedrijfspand. 
  2. Wij gaan met u in gesprek op kantoor.
  3. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel. Gaat u akkoord? Dan sturen we u een bemiddelingsovereenkomst o.b.v. no cure no pay.
  4. Wij gaan aan de slag en reiken u de mogelijkheden aan.
  5. Wij kijken samen met u naar de verschillende voorstellen van financiers en spreken deze met u door.
  6. We verzorgen de financiering officieel via een notaris. U bent nu de eigenaar van uw bedrijfspand. 

Neem voor meer informatie over ons of over de voorwaarden contact op.