Vragen? WhatsApp ons!

Bedrijfspand financieren

Wij financieren met gemak uw nieuwe bedrijfspand

Bedrijfspand financieren?

Wij financieren met gemak uw nieuwe bedrijfspand. Een bedrijfspand is een essentieel onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering van een onderneming. Het geeft potentiële klanten een goede eerste indruk en het maakt het werk net dat beetje makkelijker.

Kortom, een bedrijfspand is een deel van de uitstraling van een onderneming. Het financieren van een bedrijfspand kan nog wel eens een uitdaging zijn. Daarom hebben wij een netwerk gebouwd zodat wij snel een goede financiering kunnen verzorgen. Wij kunnen zowel bedrijfspanden financieren voor eigen gebruik of als belegging.

Meer weten? Neem contact op

De financiering voor een bedrijfspand

Wij financieren tot 100% van de aankoop van één of meerdere panden voor eigen gebruik. Wanneer u commercieel vastgoed bezit als belegging is dit percentage meestal circa 70%. Wij realiseren deze financieringen door middel van onze expertise, jarenlange ervaring en ons grote netwerk van financiers (circa 35 financiers).

Welke andere redenen zijn er om te kiezen voor een samenwerking met beleggingspanden-financiering:

  • Wij werken met een ervaren team van 28 financieel specialisten
  • Wij financieren vastgoedbeleggers met kleine- en grote vastgoedportefeuilles
  • Wij helpen doorlopend met de financiering en dus het uitbreiden van vastgoedportefeuilles

Wij krijgen het voor elkaar!

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom werken we op basis van no cure, no pay. Vinden we geen passende financier voor uw bedrijfspand? Dan scheiden onze wegen zich volledig kosteloos.

Lees meer

Hoe werkt het financieren van een bedrijfspand?

Om u te laten weten hoe het financieren van een bedrijfspand precies in z’n werk gaat hebben we een stappenplan opgesteld:

  1. U meldt zich aan op onze website en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek omtrent het financieren van uw bedrijfspand of belegging.
  2. Wij gaan met u in gesprek op kantoor.
  3. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel. Gaat u akkoord? Dan sturen we u een bemiddelingsovereenkomst o.b.v. no cure no pay.
  4. Wij gaan aan de slag en reiken u de mogelijkheden aan.
  5. Wij kijken samen met u naar de verschillende voorstellen van financiers. U heeft hierbij uiteraard het laatste woord.
  6. We verzorgen de financiering officieel via een notaris. U bent nu de gelukkige eigena(a)r(es) van een bedrijfspand!

Neem voor meer informatie over ons of over de voorwaarden contact op.