Vragen? WhatsApp ons!

Beleggingspand kopen

Wij helpen u graag met de koop van een beleggingspand!

Bij het kopen van een beleggingspand is er niets zo belangrijk als het rondkrijgen van de financiering. Tijdens dit proces lopen mensen vaak tegen stugge, onwillige banken of vervelende investeerders aan. Daar doen wij niet aan mee. Bij ons vindt u de begeleiding en de financiering waar u naar zoekt! Een beleggingspand kopen en financieren doet u dus het beste samen met het team van beleggingspanden-financiering.nl.

Wie zijn onze klanten?

Wij financieren beleggingspanden voor de grote en de kleine vastgoedbeleggers. Hierbij vormen commerciële partijen onze primaire doelgroep. Dit betekent echter niet dat wij u niet kunnen helpen als u een kleine belegger bent.

Het is onze missie om de wens van onze klanten werkelijkheid te maken: het kopen van een of meerdere beleggingspanden. Wij realiseren dit door onze kennis van de markt en ons omvangrijke netwerk van financiers in te zetten. Op deze manier kunnen we potentiële klanten een goed voorstel doen, inclusief lage rente en gunstige voorwaarden. Dit maakt het kopen van een beleggingspand met ons tot een prettige ervaring. 

Direct contact opnemen

entree kantoor hilversum

Beleggingspand kopen? Zo gaan wij te werk!

Het maakt bij ons niet uit of u een financier zoekt voor een beleggingspand of een complete portefeuille. Wij kunnen in de meeste gevallen tot 80% van de marktwaarde te financieren (soms zelfs meer). Hierbij is de aankoopsom ook geen dealbreaker: we doen dit voor bedragen van 100.000 euro tot meer dan 10 miljoen euro. Wij hebben altijd een oplossing voor uw financiering.

Om te zorgen dat alles goed verloopt tijdens de voorbereiding op het kopen van een beleggingspand hanteren we de volgende stappen:

  1. We hebben samen een eerste kennismakingsgesprek per telefoon
  2. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie en uw wensen
  3. Daarna nodigen we u uit op kantoor om de mogelijkheden te bespreken (er is voldoende ruimte voor afstand gelet op Covid)
  4. Wij gaan voor u aan de slag en verzorgen de financierings-aanbiedingen

Terugbelverzoek indienen

U kiest voor beleggingspanden-financiering!

Ons team van 35 financieel specialisten staat voor u klaar. Dus neem het initiatief en vraag ons naar de mogelijkheden van een financiering voor de aankoop van een beleggingspand. U kunt contact met ons opnemen om een vrijblijvende kennismaking in te plannen of laat eenvoudig een terugbelverzoek achter door het formulier hieronder in te vullen. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons!

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl