Vragen? WhatsApp ons!

Beleggingspanden-financiering

Uw sleutel tot succesvol beleggen in vastgoed!

Heeft u interesse in beleggen in vastgoed, zoals kopen en verhuren, commercieel of woningen, een eigen bedrijfspand, of bijvoorbeeld het kopen, renoveren en weer verkopen? Wij zijn er om u te helpen! Bel 033 200 30 30 voor een vrijblijvend gesprek

Waarom kiezen voor Beleggingspanden-financiering.nl?

 

  • Tot wel 85% financiering: Financier tot 85% van de marktwaarde van uw gekozen object. Met slechts een bescheiden eigen inbreng kunt u al een beleggingspand aankopen en maximaal rendement behalen.

 

  • Hoog rendement, laag risico: Geniet van hoge rendementen door de grote vraag naar vrije sector huurwoningen, waardoor vastgoedbeleggingen veilig en winstgevend zijn.

 

  • Uitgebreid netwerk van financiers: U krijgt toegang tot ons netwerk van 60 potentiële financiers, waaronder pensioenfondsen en vermogende Nederlandse particulieren, wat uw kans op een geschikte financiering enorm vergroot.

 

  • Praktijkgerichte aanpak: Wij focussen op het vastgoedobject zelf en stemmen de financieringsmogelijkheden af op de waarde en potentie van uw beleggingspand. Jaarcijfers zijn hierdoor minder belangrijk.

 

  • Vrijblijvend gesprek, no cure no pay: Onze 35 zakelijke specialisten staan klaar voor een vrijblijvend gesprek. U betaalt alleen wanneer u een passend voorstel ontvangt en wij dat ook waar maken. Om die reden hebben wij reeds 15.000 klanten geholpen.

 

Wilt u eens uw mogelijkheden vrijblijvend bespreken? Of uw huidige voorstel van de bank vergelijken? 

Klik op de knop om ons contactformulier in te vullen of bel 033 200 30 30 voor een vrijblijvend gesprek

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl