Vragen? WhatsApp ons!

Beleggingspanden-financiering.nl

Uw sleutel tot succesvol beleggen in vastgoed!

Waarom kiezen voor Beleggingspanden-financiering.nl?

 

  • Tot wel 85% financiering

Financier tot 85% van de marktwaarde van uw gekozen object. Met slechts een bescheiden eigen inbreng kunt u al een beleggingspand aankopen en maximaal rendement behalen.

  • Hoog rendement, laag risico

Geniet van hoge rendementen door de grote vraag naar vrije sector huurwoningen, waardoor vastgoedbeleggingen veilig en winstgevend zijn.

  • Uitgebreid netwerk van financiers

U krijgt toegang tot ons netwerk van 60 potentiële financiers, waaronder pensioenfondsen en vermogende Nederlandse particulieren, wat uw kans op een geschikte financiering enorm vergroot.

  • Praktijkgerichte aanpak

Wij focussen op het vastgoedobject zelf en stemmen de financieringsmogelijkheden af op de waarde en potentie van uw beleggingspand. Jaarcijfers zijn hierdoor minder belangrijk.

  • Vrijblijvend gesprek, no cure no pay

Onze 35 zakelijke specialisten staan klaar voor een vrijblijvend gesprek. U betaalt alleen wanneer u een passend voorstel ontvangt en wij dat ook waar maken. Om die reden hebben wij reeds 15.000 klanten geholpen.

Wilt u eens uw mogelijkheden vrijblijvend bespreken? Of uw huidige voorstel van de bank vergelijken? Vul onderin het contactformulier in of bel 033 200 30 30 voor een vrijblijvend gesprek

Contactformulier

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl

 

Heeft u interesse in beleggen in vastgoed, zoals kopen en verhuren, commercieel of woningen, een eigen bedrijfspand, of bijvoorbeeld het kopen, renoveren en weer verkopen?

Wij zijn er om u te helpen! Bel 033 200 30 30 voor een vrijblijvend gesprek

 

Onze werkwijze

 

Benieuwd naar andere mogelijkheden?

 

Wilt u meer weten over Beleggingspanden-financiering?

 

Benieuwd naar wat de 50/50 vastgoed deal inhoudt?