Vragen? WhatsApp ons!

De 50/50 vastgoed financiering

Vastgoed financiering met de 50/50 vastgoed deal!

Wij bieden u een lucratieve deal voor vastgoed financiering!

Heeft u hulp nodig bij vastgoed financiering aanbod? Ziet u alle mogelijkheden al helemaal voor u? Aankopen, opknappen en weer verkopen met winst? Het enige probleem: u beschikt op het moment niet over de financiën die nodig zijn om deze wens te realiseren. Dan biedt beleggingspanden-financiering uitkomst met een lucratieve 50/50 deal.

Bel mij terug

Ons unieke 50/50 vastgoed financiering aanbod

Deze 50/50 vastgoed financiering deal houdt het volgende in: u komt bij ons met een bepaald vastgoedproject én heeft het goed doorgerekend. Wij verzorgen als kantoor de totale financiering die nodig is voor het aankopen en het opknappen. Wij zoeken namelijk een passende investeerder die het overige deel naast de door ons verstrekte hypotheek inlegt. Wij begeleiden u tijdens dit gehele traject en zorgen ervoor dat alles voor beide partijen volledig naar wens verloopt.

Wanneer er enige renovatie nodig is, regelt u dit zelf tegen zo laag mogelijke kosten. Wij realiseren de hypotheek en de investeerder tevens zo scherp mogelijk. Wordt het beleggingspand daarna verkocht of getaxeerd? Dan wordt de winst uiteraard ook weer op basis van het 50/50 principe verdeeld tussen u en de investeerder. Dit alles leggen we goed vast, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ik wil meer weten

Wat we van u moeten weten

Voor een 50/50 deal is wederzijds vertrouwen een noodzaak. Maar daarnaast stellen we een aantal andere vereisten wanneer het aankomt op onze 50/50 vastgoed financiering:

  • Inzicht in de stichtingskosten en de onderbouwing van deze kosten
  • Het adres van het pand, inclusief het aantal vierkante meters
  • Een schatting van de verkoopsom op basis van recent verkochte panden in de omgeving

Gebruik maken van de 50/50 vastgoed financiering?

Alles weten over ons 50/50 vastgoed financiering en of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan snel contact met ons op of vul hieronder het formulier voor een terugbelverzoek in. Dan laten we zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl