Vragen? WhatsApp ons!

Eerste beleggingspand kopen

Wij helpen u graag met de koop van uw eerste beleggingspand!

Eerste beleggingspand kopen

Het kopen van een eerste beleggingspand is vaak een spannende aangelegenheid. Zo zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Om uw eerste investering in vastgoed tot een succes te maken, bieden we bij beleggingspanden-fianciering.nl persoonlijke begeleiding op maat. Wij zetten onze uitgebreide kennis van de markt én ons grote netwerk van financiers graag voor u in!

De financiering van uw eerste beleggingspand

Wij krijgen vaak de volgende vraag: “Hoe zit het precies met de financiering voor een beleggingspand?”. Daar geven wij natuurlijk graag antwoord op. Omdat we werken met een vaste groep van betrouwbare investeerders is het niet nodig om het gehele investeringsbedrag zelf te betalen. In de meeste gevallen is een eigen inbreng van 20-30% voldoende. De overige 70-80% nemen wij voor onze rekening. Daarnaast is het goed om te weten dat we financieren op object en daarom geen inkomenseis hanteren. Op basis van uw mogelijkheden komen we met een scherp voorstel.


Check uw rendement

Kantoor hilversum aanzicht schuin

Hoe we te werk gaan

Wij maken het soms lastige financieringsproces eenvoudig en inzichtelijk. We vinden namelijk dat het rondkrijgen van de financiering voor een (eerste) beleggingspand niet te moeilijk en ingewikkeld moet zijn. Met onze unieke werkwijze hebben we al vele investeerders mogen helpen. Bent u van plan om een eerste beleggingspand te kopen en kunt u onze ondersteuning goed gebruiken? Dan horen we graag van u!​

Maak een belafspraak

Met vertrouwen investeren

Het kopen van een eerste beleggingspand zien wij als een spannend avontuur. Wij gaan dit avontuur uiteraard vol vertrouwen met u aan. Om u hetzelfde gevoel van vertrouwen te geven, geven we graag het woord aan onze vele beleggers. Zo kunt u niet alleen van ons, maar ook van hen horen hoe zij de persoonlijke begeleiding van beleggingspanden-financiering.nl hebben ervaren.