Vragen? WhatsApp ons!

Hypotheek beleggingspand

De juiste hypotheek voor uw beleggingspand(en)

Hypotheek voor een beleggingspand?

Voor de financiering van een beleggingspand heeft u een verhuur hypotheek nodig. Wij werken met een groot aantal financiers waaronder levensverzekeraars, hedgefunds, investeringsmaatschappijen, banken en vermogende families om de financiering snel te verzorgen. Wanneer u een beleggingspand wilt aankopen of bijvoorbeeld uw portefeuille wilt gaan uitbreiden raden wij u aan om met ons contact op te nemen voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Wij zijn een betrouwbare partner die u graag van dienst is met het verzorgen van de benodigde financiering op basis van uw wensen. 

Bel mij terug

skyline den haag

Heeft u spaargeld en wilt u dit laten groeien?

Bij beleggingspanden-financiering kunt u dan onze klanten financieren tegen een aantrekkelijk rendement en een eerste hypotheek recht. Wij doen dit regelmatig en u als financier ontvangt dan een rente van circa 8% op jaarbasis. De reden die klanten hebben om te investeren in een hypotheek gelet op een beleggingspand is vaak tweeledig: een beperkt risico in combinatie met een hoog rendement. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze investeringsmogelijkheden

Lees meer

Wij financieren uw aankoop

Wij helpen u graag om uw beleggingsvastgoed of uw aankoop te financieren. Dit maken we mogelijk door ons grote netwerk aan betrouwbare financiers (85 financiers en vermogende families). We werken al vele jaren met hen samen en weten daarom zo goed als zeker dat de juiste financier voor uw vastgoedobject te vinden. Wilt u meer informatie over de financiering van uw beleggingspand? Neem contact met ons op of laat eenvoudig een terugbelverzoek achter. Wij laten binnen 1 dag van ons horen!

Neem contact op          

Kantoor hilversum schuinaanzicht

Waarom wij u graag helpen

Wij vinden het belangrijk om al onze diensten aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Dit geldt ook voor het verzorgen van een hypotheek. Wij maken van iedere wens graag de realiteit. Daarom doen wij er alles aan om u als klant zo goed mogelijk verder te helpen.

Onze financieel specialisten helpen u snel en adequaat in iedere situatie en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven. Onze efficiënte manier van werken en ons netwerk stellen ons in staat onze service tegen zeer concurrerende tarieven aan te bieden.

Wij helpen u door u te begeleiden bij de financiële keuzes die u gaat maken. Wij zijn er voor u.

Vragen? Neem contact met ons op