Vragen? WhatsApp ons!

Investeren in vastgoed in de UK

Investeer in toplocaties in de UK. Koop, renoveer en ontwikkel.

Samen panden kopen en ontwikkelen in de UK

  • Hands-off investeren
  • Weinig risico door het 50/50 model
  • De UK gebruikt geen puntensysteem
  • Kostenbesparingen op verschillende vlakken
  • Panden kopen voor ze op de markt komen
  • Investeren kan al vanaf €100.000,-

Vastgoedinvesteringen blijven aantrekkelijk voor investeerders die op zoek zijn naar solide en winstgevende kansen. Dit geldt vooral voor de UK, met zijn grote markt en een tekort van 4,3 miljoen huurwoningen. Huur is daar gebruikelijk en vertrouwd. Echter, het kopen van panden in de UK vereist specifieke kennis. Het is verre van 'hands-off' als je het zelf doet, en er zijn duistere partijen die off-market deals aanbieden.

We hebben als bedrijf gezien hoe beleggers hierin vastlopen. Cursussen laten het lijken alsof je snel een pand koopt, opknapt, en dan ontspannen geld binnenhaalt. Maar dat klopt niet. We hebben dit zelf ondervonden, net als ons UK team dat zelf panden bezit.

Panden kopen in de UK is niet eenvoudig. Hiervoor is specifieke kennis en ervaring nodig. Daarom hebben we een UK-team opgericht die u hierbij al het werk uit handen neemt en qua beloning volledig afhankelijk is van uw succes.

Hoe werkt het?

De werkwijze is simpel, we kopen gezamenlijk de panden die wij volledig gescreend hebben op basis van een 50/50 eigendom. Daarnaast kiezen wij de aannemer en sturen wij deze aan en regelen ook de financiering als die nodig is. We laten alles duidelijk zien in een open boekhouding en rekenen geen verborgen kosten of commissies. Wij verzorgen na de verbouwing voor de herfinanciering en de verhuur. Dit allemaal in onderlinge afstemming, waarbij we samen beslissen voor welke strategie we kiezen.

 

Simpel gezegd reikt u ons het werkkapitaal aan om tot een aankoop te kunnen over gaan en wij verzorgen de rest, te weten, de verbouwing, de financiering, de verzekering, de verhuur, het beheer en uiteindelijk de eindfinanciering. U behoeft niets te doen maar uiteraard mag u zeker meedenken.

 

U investeert, wij regelen de rest. Op deze manier is het kopen, renoveren en ontwikkelen van panden in het Verenigd Koninkrijk (UK) een bijzonder interessant en winstgevend model en echt Hands Off.

Bed in een VK pand

Duidelijk doel:

Bij het 50/50-eigendomsverdelingsmodel is het gezamenlijke doel helder als kristal: het verwezenlijken van een uiterst rendabel project. Elk individu draagt evenveel bij aan het succes, waardoor samenwerking en gezamenlijke inspanningen vanzelfsprekend worden. Het resultaat? Een gestroomlijnde samenwerking die verdeeldheid wegneemt en efficiëntie stimuleert.

Expertise en ervaring:

De kracht van het 50/50-model ligt ook in de samenwerking met een team van experts, doordrenkt van ervaring op de UK-vastgoedmarkt. Deze professionals kennen de lokale marktdynamiek, zijn op de hoogte van de regelgeving en hebben waardevolle contacten binnen de sector. Met hun deskundigheid kunnen ze geschikte eigendommen identificeren, doordachte renovatieplannen opstellen en strategieën formuleren voor optimaal rendement. Dit minimaliseert onverwachte obstakels en maximaliseert de kans op succesvolle investeringen.

Zitstoel in een VK pand

Kostenbesparing:

Dit model biedt niet alleen strategisch inzicht, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing. Door financiële middelen, tijd en expertise te bundelen, kunnen investeerders profiteren van synergievoordelen. De kosten voor cruciale processen zoals due diligence, juridische procedures en marketingactiviteiten worden aanzienlijk verminderd door de gezamenlijke inzet van vaardigheden en efficiëntie.

Risicospreiding:

Een belangrijk element van dit model is de effectieve spreiding van risico's. Het delen van financiële lasten en verantwoordelijkheden vermindert de blootstelling van elke investeerder afzonderlijk. Zo wordt de weerbaarheid tegen onvoorziene uitdagingen vergroot en blijft de financiële integriteit intact. Het biedt tevens de mogelijkheid om te participeren in grootschalige projecten, waar individuele investeerders mogelijk niet over de nodige middelen beschikken.

Hoe gaan wij van start?

Heeft u minimaal 100K die u wilt investeren? Maak hier een vrijblijvende afspraak met onze experts. Onze experts nemen u mee in de mogelijkheden en kunnen in een later stadium een pand zoeken dat goed bij uw profiel pas.

Met een instapbedrag vanaf €100.000,- nodigen wij u uit om samen met ons te investeren. Zodra u besluit deel te nemen, initiëren wij de zoektocht naar een eigendom dat aan onze strenge criteria voldoet. U krijgt een 50% aandeel in het eigendom en dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot off-market deals waarmee we eigendommen kunnen verwerven voordat ze openbaar worden. Heeft u minimaal €100.000,- die u wilt investeren? Maak hier een vrijblijvende afspraak met onze experts. Onze experts nemen u mee in de mogelijkheden en kunnen in een later stadium een pand zoeken dat goed bij uw profiel pas.

Interesse?

Spreekt dit u aan en bent u benieuwd of beleggen in vastgoed in de UK iets voor u kan zijn? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl

pand in verenigd koninkrijk

Veelgestelde vragen

Waarom is investeren in de UK interessant?

In de UK word je als belegger serieus genomen en heb je vaak zelfs extra voordelen. In nederland wordt het door nieuwe regels steeds moeilijker voor de vastgoed belegger om een goed rendement te behalen. Rendementen in de UK zijn gemiddeld hoger en de vastgoedmarkt is groter voor beleggers. Hiernaast zijn er gespecialiseerde deal sourcers die veel werk uit handen nemen voor investeerders.

Hebben jullie onderzoek gedaan naar de verwachtingen van de britse economie in de komende twee jaar?

De Britse economie maakt een vergelijkbare ontwikkeling door als die in Nederland. Voor 2023 wordt verwacht dat vastgoedprijzen afvlakken en mogelijk minimaal dalen. Vanaf 2024/2025 zal de economie weer aantrekken. De vraag naar betaalbare huurwoningen blijft echter gewoon stijgen alsmede de huurprijzen. Voor de langere termijn is juist nu investeren een goede keuze.

Is de huurmarkt in de UK gereguleerd?

Er gelden in de UK ook regels die de huurder beschermen, maar zeker ook regels die juist de verhuurder beschermen. In vergelijking met Nederland heb je als verhuurder veel meer rechter en vrijheden.

Mijn engels is niet zo goed, kan ik dan wel meedoen?

Je engels hoeft niet zo goed te zijn, je hebt sowieso ons team ter ondersteuning. zij hebben tools waar eenvoudig documenten vertaald kunnen worden. Een groot voordeel is dat je het project samen doet en onze speicalisten al het werk voor je doen.

Zijn buitenlandse investeerders welkom in de UK?

Zeker. Buitenlandse investeerders zijn meer dan welkom in de UK.

Kan ik vrijblijvend een zoom of belletje met jullie doen?

Absoluut. U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen via de bovenstaande contactgegevens.