Vragen? WhatsApp ons!

Crowdfunding | Investeren met zekerheid

Gegarandeerd rendement op jouw geld!

In samenwerking met geldvoorelkaar.nl heeft belegginspanden-financiering.nl een crowdfunding actie opgezet die u een rendement van 6,00% oplevert!

Met uw investering is het mogelijk om onze 50/50 vastgoed deal aan te bieden. Deze vastgoed deel geeft u Zekerheid op rendement.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u gerust contact op met één van onze 35 specialisten!

Ja, ik wil investeren!   Ik wil ook 6,00% rendement

Onze visie en missie
Onze visie is om onze producten en diensten op het gebied van financiering van beleggingspanden zo te leveren dat hierin de wens van de klant centraal staat. Onze ruime kennis en ervaring in de vastgoed- en financiële sector staan garant voor een allesomvattende aanpak, waarbij het startpunt altijd naar wens van de klant is.
Een speerpunt van onze werkwijze is onze uitstekende service. Dit speerpunt zien wij steeds terugkomen in reviews van klanten. Onze adviseurs zijn snel en adequaat, en helpen in elke situatie. Ze staan altijd klaar om vragen van onze klanten te beantwoorden.
 
Onze tarieven zijn scherp, gelet op ons hoge niveau van service aan onze klanten. De efficiënte manier van werken en ons betrouwbare netwerk stellen ons in staat uitstekende service tegen concurrerende tarieven aan te bieden.
Onze missie is dan ook om onze klanten volledig te begeleiden en te helpen bij de financiële keuzes die zij maken bij de aanschaf van beleggingspanden

De Nederlandse verhuurmarkt

Er zijn nog veel kansen op de Nederlandse verhuurmarkt. Dat biedt kansen voor mensen met veel spaargeld die op zoek zijn naar alternatieven voor sparen bij de bank. Het aantal beleggers in Nederland neemt daarom ook toe. Beleggingspanden-financiering.nl ondersteunt deze beleggers. We zijn ons bewust van de uitdagingen in de huidige woningmarkt. Het gaat nadrukkelijk niet alleen om de aankoop en directe verhuur van woningen, maar ook om transformatie- en nieuwbouwprojecten die bijdragen aan de vermindering van de woningnood. 

Hierin onderscheiden wij ons van de concurrentie

Beleggingspanden-financiering.nl heeft een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie gelet op het grote palet aan financieringscontracten en de vele families die kapitaal verschaffen aan de klanten. Wij werken met name op basis van gezond verstand, zo hebben wij ook onze contracten met de financiers gesloten. In de meeste gevallen kunnen wij daarom als een van de weinige aanbieders financieren op basis van de huur en het pand. Zodoende kunnen wij voor onze klanten erg veel betekenen en eigenlijk altijd wel een financiering aanbieden. Wij werken uiteraard met een due diligence op onze klanten, hierdoor hebben wij nog nooit een default (= een uitwinning van zekerheden) gehad. 
Wat ons verder onderscheidend maakt ten opzichte van de concurrentie is dat wij kleine maar ook grote financieringen verstrekken. Starters kunnen ook bij ons terecht, maar tevens klanten met grote vastgoedportefeuilles.
 
Verder vinden we het belangrijk dat processen soepel verlopen en dat onze kennis altijd up-to-date is. We investeren daarom veel in onze systemen en opleidingen. Hierdoor is het kennisniveau binnen de organisatie erg hoog.

Vrijblijvend contact

Wilt u vrijblijvend contact met onze financieel specialisten?
Laat dan uw gegevens achter voor een terugbelverzoek.

Helaas is het niet gelukt, probeer het nog eens

The form contains errors