Vragen? WhatsApp ons!

Snelle vastgoed financiering

Snelle vastgoed financiering

Snelle vastgoed financiering

Snel een financiering nodig voor uw vastgoed? Wij werken met vermogende Nederlandse families en kunnen daarom snel een aanbieding doen. Passeren kan  vaak al binnen 1 week. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden door te spreken.

Vrijblijvend contact

Hoe werkt het?

Snel een zakelijke hypotheek nodig? Vaak komt de perfecte vastgoedbelegging voorbij op een ongunstig moment. De jaarcijfers zijn bijvoorbeeld nog niet af of u heeft al wat andere projecten gekocht. Dan is een snelle zakelijke hypotheek een geschikte mogelijkheid. Wij kunnen zeer snel schakelen, omdat wij werken met vermogende Nederlandse families. Zij fungeren in dit geval als ‘de bank’ maar beslissen heel erg snel. Lange processen zoals bij een reguliere bank zijn er niet. Deze mogelijkheid is goed toe te passen op het moment dat u zeer snel dient te schakelen. Uiteraard wordt er wel goed gekeken naar een aantoonbaar trackrecord, ervaring, vermogen en betaalbaarheid, maar er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie zou denken. Heeft u snel een hypotheek nodig voor een aankoop, een herfinanciering of een ontwikkeling? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.      

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijft u zich hieronder in voor de nieuwsbrief. Wilt u direct vrijblijvend overleggen met een professional? Laat hier je gegevens achter en dan bellen wij jou terug! Óf bel direct met +31 (0) 33 200 30 30.

Probeer het opnieuw

The form contains errors

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem contact met ons op