Vragen? WhatsApp ons!

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen

Bruggendael als partner in vastgoed financieren!

Nieuws - 8 december 2022

Vanaf heden is Beleggingspanden-financiering.nl een trotse partner van Bruggendael. Deze samenwerking opent voor ons nieuwe deuren.

Snel vastgoed financieren? Zo werkt dat!

Video - 2 december 2022

In deze oververhitte markt is het natuurlijk lastig om een financiering rond te krijgen. We hebben daar echter wél veel mogelijkheden voor. In dit soort gevallen werken we namelijk vaak samen met private geldverstrekkers.

Podcast: De effecten van het reguleren van de middenhuur op de vastgoedfinancieringen

 

Podcast - 25 november 2022

Chris was te gast in de podcast van drs. Esther Dekker. Hier hebben ze gesproken over de effecten van het reguleren van de middenhuur op de vastgoedfinancieringen.

Aankoopbudget Vastgoed Berekenen?

Video - 3 november 2022

Hoe bereken ik nu welk budget ik heb om beleggingspanden aan te kopen? Eigenlijk wil je jouw aankoopbudget voor vastgoed berekenen. In eerste instantie gaan we dan kijken naar wat je aan overwaarde kunt halen uit je eigen woning. 

Vastgoed Financieren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Video - 19 oktober 2022

Stel, je hebt een kerk in de buurt op het oog en je zou het leuk vinden om deze te gaan opknappen. Bijvoorbeeld door woningen erin te maken. Hoe werkt dat dan precies en wat heb ik hiervoor nodig?

Vastgoed Financieren waar de Bank Stopt!

Video - 10 oktober 2022

Bij beleggingspanden-financiering.nl kun je wél financiering rond krijgen als het bij de bank niet is gelukt. Vandaag spreken we met Chris en Esther, die ons alles gaan vertellen over hoe dat mogelijk is.