Vragen? WhatsApp ons!

Nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent financiering van beleggingspanden

Kansen voor transformaties in vastgoed​

Blog - 3 oktober 2023

​Een interessante mogelijkheid hierbij zijn de volgende transformatieprojecten: stel je voor dat oude dokterspraktijken of gemeentelijke bibliotheken of scholen kunnen worden omgebouwd tot woningen.

Tips tegen laat betalende huurders

Blog - 26 september 2023

Crowdfunding is een unieke wijze van investeren in vastgoed. Het is laagdrempelig en volledig hands-free. Dit maakt het een uitstekende keuze voor startende investeerders.

Een infarct voor de volkshuisvesting, wat betekent dit voor beleggers?

Blog - 26 Augustus 2023

AEDES, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties in Nederland, waarschuwt voor een 'dreigend infarct' op de volkshuisvesting. Lees hier wat dat voor jou als belegger kan betekenen.

Tips voor startende beleggers in vastgoed

Blog - 22 augustus 2023

Je hebt interesse om te starten met beleggen in vastgoed, leuk! Beleggen in vastgoed is een fantastische manier om een mooi rendement te verdienen. Lees hier hoe.

Vastgoed in amsterdam

Tips voor het kiezen van huurders van uw vastgoed

Blog - 15 augustus 2023

Van het selecteren van de juiste huurders tot het onderhouden van een positieve relatie, ontdek hoe u solide fundamenten legt voor een succesvolle vastgoedverhuurervaring.

Groot vastgoed aan het water

Waarom vastgoed een veilige investering blijft

Blog - 21 Juli 2023

Investeren in vastgoed blijft een goede manier om geld te verdienen en vermogen op te bouwen, zelfs in tijden van onzekerheid.

Vastgoed en duurzaamheid

Duurzaamheid: De Toekomst van Beleggingspanden

Blog - 20 juli 2023

De voordelen van het verduurzamen van beleggingspanden zijn talrijk. Lees hier hoe duurzaamheid de toekomst is van beleggen in vastgoed.

Het torentje in Den Haag

Val kabinet Rutte 4: Wat betekent dit voor vastgoed?

Nieuws - 10 juli 2023

Kabinet Rutte 4 is gevallen, dit zal gevolgen hebben op de woningmarkt en vastgoed. Lees hier meer over de val van het kabinet en wat dit voor u kan betekenen.

Vastgoed beleggen amsterdam

Beleggen in vastgoed keert terug: ontwikkelingen in de woningmarkt

Nieuws - 7 juli 2023

In de afgelopen periode is er een positieve groei te zien in de woningmarkt. Lees in dit artikel waarom deze positieve groei beleggen in vastgoed weer interessant maakt.

Bruggendael als partner in vastgoed financieren!

Nieuws - 8 december 2022

Vanaf heden is Beleggingspanden-financiering.nl een trotse partner van Bruggendael. Deze samenwerking opent voor ons nieuwe deuren.

Snel vastgoed financieren? Zo werkt dat!

Video - 2 december 2022

In deze oververhitte markt is het natuurlijk lastig om een financiering rond te krijgen. We hebben daar echter wél veel mogelijkheden voor. In dit soort gevallen werken we namelijk vaak samen met private geldverstrekkers.

Podcast: De effecten van het reguleren van de middenhuur op de vastgoedfinancieringen

 

Podcast - 25 november 2022

Chris was te gast in de podcast van drs. Esther Dekker. Hier hebben ze gesproken over de effecten van het reguleren van de middenhuur op de vastgoedfinancieringen.

Aankoopbudget Vastgoed Berekenen?

Video - 3 november 2022

Hoe bereken ik nu welk budget ik heb om beleggingspanden aan te kopen? Eigenlijk wil je jouw aankoopbudget voor vastgoed berekenen. In eerste instantie gaan we dan kijken naar wat je aan overwaarde kunt halen uit je eigen woning. 

Vastgoed Financieren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Video - 19 oktober 2022

Stel, je hebt een kerk in de buurt op het oog en je zou het leuk vinden om deze te gaan opknappen. Bijvoorbeeld door woningen erin te maken. Hoe werkt dat dan precies en wat heb ik hiervoor nodig?

Vastgoed Financieren waar de Bank Stopt!

Video - 10 oktober 2022

Bij beleggingspanden-financiering.nl kun je wél financiering rond krijgen als het bij de bank niet is gelukt. Vandaag spreken we met Chris en Esther, die ons alles gaan vertellen over hoe dat mogelijk is.

wolkenkrabber rotterdam

De wet excessief lenen in 2023: Wat nu voor beleggers?

Blog - 16 november 2023

In de wereld van vastgoedbeleggingen zijn er voortdurend veranderingen en nieuwe regels. Een van de recente ontwikkelingen is de beperking van het excessief lenen van uw bv, die van kracht is vanaf 2023. Wat betekent dit voor beleggers? Lees hier meer.