Vragen? WhatsApp ons!

Scheepshypotheek

Een hypotheek voor uw vaartuig

Wij maken het mogelijk

Bent u van plan een schip aan te schaffen en zoekt u naar de juiste financierder voor de scheepshypotheek? U hebt de juiste partner gevonden in beleggingspanden-financiering. Naast het financieren van beleggingspanden is het voor ons ook mogelijk om uw scheepshypotheek te financieren. Dit doen we als een van de weinigen in Nederland. Het sluit namelijk naadloos aan bij onze missie om de moeizame verstrekking van financieringen gemakkelijker te maken voor onze klanten. Wij financieren graag uw droom van vrijheid op het water.

 

ik wil meer weten

Hoe het precies werkt

Een scheepshypotheek is te vergelijken met een hypotheek voor een woning, waarbij het schip nu fungeert als onderpand. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de juiste aanbieder van scheepshypotheken te kiezen. Wij financieren deze dan tot 70% op basis van een rente van circa 5%.

 

Wat is er mogelijk?

We staan erom bekend dat er bij ons veel mogelijk is op het gebied van financiering. Dit geldt zeker ook voor het financieren van scheepshypotheken. Wij bieden u als klant de mogelijkheid om vanaf 50.000 tot 2 miljoen euro te financieren. We gaan hierbij uit van privé financiering, maar vanuit een BV is het zeker ook bespreekbaar.

Wij financieren hypotheken voor schepen in heel Europa!

 

Vertel me meer

Klanten geven ons gemiddeld een 8.8!

Bekijk reviews

Benieuwd wat klanten over ons te zeggen hebben?

Klik dan hier

Belangrijk om te weten

Wanneer u met ons in zee gaat, moet u  met een aantal zaken rekening houden. Wij noemen er hier een aantal:

  • Uw vaarvoertuig is gebrandmerkt (opgenomen in het register van Kadaster met een uniek registratienummer).
  • De financiering sluiten we af op basis van een annuïteitenhypotheek met een looptijd van twintig jaar. Let wel: Is het jacht al een aantal jaar oud, dan gaan deze jaren af van de looptijd.
  • Er zijn extra kosten aan verbonden, waaronder die van een onafhankelijke taxateur en een notaris.
  • U moet rekening houden met eigen inbreng, omdat het volledige bedrag niet gefinancierd wordt (tot 70%).

Interesse in een scheepshypotheek?

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze financieringsmogelijkheden en natuurlijk over de financiering van een scheepshypotheek in het bijzonder. Dit doen we altijd geheel vrijblijvend, dus u zit nergens meteen aan vast.

Een afspraak inplannen

Meteen contact?

Wilt u liever gebeld worden op een moment dat het u uitkomt? Dien dan gemakkelijk een terugbelverzoek in. Dan nemen wij contact met u op. Ook kunt u ons uw vragen via Whatsapp doorsturen. Wij zorgen ervoor dat we bereikbaar zijn voor u.

Helaas is het niet gelukt, probeer het nog eens

The form contains errors