Vragen? WhatsApp ons!

Vastgoed Financiering

Vastgoed financiering is mogelijk bij BPF!

Vastgoed financiering

Bij het aankopen van vastgoed voor een vastgoedportefeuille is het rondkrijgen van de financiering vaak een heikel punt. Beleggers die zich op het laatste moment terugtrekken of stugge banken die er geen heil in zien. Daarom besloten we het bij beleggingspanden-financiering.nl helemaal anders aan te pakken. Wij gaan voor de volle 100% voor de financiering van uw vastgoeddroom.

Al onze financieringsmogelijkheden

Zekerheid in uw financiering

U vraagt zich vast af waarom de financiering van vastgoed bij ons vaak wel mogelijk is. Het antwoord is simpel: omdat wij als een van de weinigen anders kijken naar financiering. Daarom hebben we een aantal garanties die we onze klanten geven:

  • We werken met een team van ervaren financieringsspecialisten
  • We financieren beleggers met grote(re) vastgoedportefeuilles
  • We werken met (inmiddels ruim 7.000) actieve beleggers

Door onze kennis van de markt en ons grote netwerk van financiers kunnen wij u de zekerheid bieden waar u naar op zoek bent. Dit maakt ons een betrouwbare partner.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De juiste voorwaarden

Wij bekijken de financiering van vastgoed dus op onze eigen en unieke wijze. De praktijkgerichte aanpak van beleggingspanden-financiering.nl zorgt ervoor dat we financieren op het object en geen inkomenseis hanteren. Dit stelt ons in staat een scherp voorstel met lage rente en gunstige voorwaarden te bieden. Daarnaast hanteren we een persoonlijke aanpak die langdurige en duurzame relaties oplevert.

Maak gebruik van onze expertise

Wij maken altijd tijd voor een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak met een van onze experts door te bellen of het onderstaande formulier in te vullen. Dan laten wij van ons horen.

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl