Vragen? WhatsApp ons!

Vastgoed Lening

Een vastgoed lening regelt u eenvoudig bij BPF

Vastgoed Lening

Investeren in vastgoed betekent zekerheid, maar er komt veel bij kijken. Dit geldt vooral voor het rondkrijgen van de financiering, al dan niet in de vorm van een lening. Maar niet bij beleggingspanden-fianciering.nl!

Bij ons voert u geen moeilijke gesprekken, maar krijgt u altijd eerlijk en persoonlijk advies. Wij bieden u financiële begeleiding die u verder brengt. Zo sluit u straks gegarandeerd de vastgoed lening af die het beste bij u past.

Een persoonlijk vastgoedgesprek

Een vastgoed lening in vijf stappen

Om ervoor te zorgen dat het financieringsproces voor u zo soepel mogelijk verloopt, hebben we een stappenplan opgesteld. Na het doorlopen van deze stappen weten we zeker dat u een vastgoed lening afsluit die aansluit bij al uw vastgoedwensen.

  1. Aanmelden: Na uw aanmelding op de website neemt uw persoonlijke financieel expert contact op om alle belangrijke zaken omtrent de vastgoed lening in kaart te brengen.
  2. Advies: Hierna ontvangt u van ons een schriftelijk voorstel met daarin uw persoonlijke advies. Gaat u akkoord? Dan krijgt u van ons een op maat gemaakte bemiddelingsovereenkomst op basis van no cure, no pay.
  3. Uitwerking: Vervolgens werken wij een kredietvoorstel uit voor ons netwerk van financiers. Zij krijgen de kans om te kijken of zij uw vastgoed lening willen verstrekken.
  4. Keuzemoment: We kijken samen naar de financiële voorstellen en kiezen voor de financier die aan uw wensen kan voldoen.
  5. Afronding: Gaat deze financier definitief akkoord? Dan is het tijd om naar de notaris te kijken en de stukken te ondertekenen. Uw vastgoed lening is nu een feit!

Meer over onze mogelijkheden

Van onze visie naar uw werkelijkheid

Wij vertellen u graag alles over de financieringsmogelijkheden voor een vastgoed lening. Dit doen we altijd vrijblijvend, zodat u zich goed kan oriënteren op het gehele proces. Pas wanneer het voor beide partijen goed voelt, gaan we de samenwerking met elkaar aan.

Vul het onderstaande formulier in om te weten te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Laat uw gegevens achter voor een terugbelverzoek

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl