Vragen? WhatsApp ons!

Mogelijkheden

U hebt besloten te willen investeren in beleggingspanden. Wat goed! Maar wat zijn nu precies uw mogelijkheden? Lees hier wat uw opties zijn.


Transformatie

Wilt u kantoorgebouwen transformeren naar woningen, panden splitsen naar meerdere appartementen of handelen in vastgoed? Veelal kunnen wij een dergelijke aankoop financiering op 80% van de aankoop met daarnaast een volledig bouwdepot.


Zeker investeren

Via beleggingspanden-financiering investeert u met zekerheid. De notarissen vestigen een hypotheekrecht op het onderpand namens u. Zo verkrijgt u een sterk zekerheidsrecht in de vorm van een eerste hypotheekrecht en daarnaast een hoge rente. Deze rente loopt vaak op tot circa 8,5% op jaarbasis.


Snelle financiering

Snel een financiering nodig voor uw vastgoed? Wij werken met vermogende Nederlandse families en kunnen daarom snel een aanbieding doen. Passeren kan  vaak al binnen 1 week. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden door te spreken.

Productaanbod

De hier beschreven mogelijkheden en producten bieden slechts een ‘greep’ uit ons uitgebreide aanbod. Uw financiering is maatwerk. Wij vertellen u graag meer over uw persoonlijke mogelijkheden op de commerciële vastgoedmarkt (ook box 3 beleggers). Meer weten over de verschillende financieringen waarmee wij u kunnen helpen? Lees dan hieronder ons aanbod.

Vrijblijvend contact

Man tekent papier aan tafel

Eindfinanciering

Wij kunnen een eindfinanciering verzorgen op diverse soorten vastgoed. Denkt u hierbij aan verhuurde woningen, winkels, kantoren en hotels. Deze financiering kunnen wij in de meeste gevallen tot circa 80% verzorgen maar soms is het mogelijk om zelfs tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat te financieren. De grote financieringen vanaf circa 8 -10 mln euro kunnen wij internationaal plaatsen en kennen messcherpe voorwaarden gelet op rente en aflossing. Echter, ook vanaf een financiering van 100.000,- kunnen wij voor uw beleggingspand de scherpste rente aanbieden. Een en ander uiteraard afhankelijk van de locatie en bijvoorbeeld de huuropbrengst.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Probeer het opnieuw

The form contains errors

Rij huizen met heg ervoor

Overbruggingsfinanciering 3-6 maanden

U wilt, omdat u het juiste pand bent tegengekomen, snel kunnen handelen? Dan biedt een overbruggingsfinanciering (bridge) van Beleggingspanden-financiering.nl een oplossing. Met deze financiering verschaft u zichzelf tegen goede voorwaarden een overbruggingskrediet. Dit kan al vanaf 100k tot aan circa 10 mln euro.

Korte termijn financiering 1-3 jaar

Handelaren in onroerend goed hebben veel baat bij onze handelskredieten. Een krediet maakt u wendbaar en stelt u in staat om snel te handelen als zich een goede kans voordoet. U bent startklaar om te schakelen.

In een persoonlijk gesprek reiken wij graag al uw mogelijkheden aan. Neem contact met ons op door bijvoorbeeld uw gegevens achter te laten op de website. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Hoekpand met vier verdiepingen
Rij woonhuizen in rotterdam

Middellange termijn financiering 2-10 jaar

Zoekt u een financiering voor de middellange termijn? Dan is deze financiering een optie voor u. Met de LTV (loan-to-value) van 70 a 80%, kan deze financiering ingezet worden bij de aankoop van beleggingspanden tot een waarde van ongeveer 3 mln euro.

Ontwikkelingsfinanciering tot 2 jaar, max. €4 miljoen

Gaat u vastgoed ontwikkelen? Dan opent de ontwikkelingsfinanciering de deuren naar voldoende liquiditeit om de kosten te voldoen in de komende 2 jaar.

Wij kunnen vaak tot 80% van de koopsom financieren en kunnen 100% van de bouwkosten meefinancieren. Dat houdt in dat de (minimale) eigen inbreng circa 30% moet zijn. De financiering heeft vaak een looptijd van maximaal 2 jaar en soms kan er een winstdeling gelden.

Nieuwbouw met kranen

Klanten geven ons gemiddeld een 9.6!

Bekijk reviews

Benieuwd wat klanten over ons te zeggen hebben?

Klik dan hier

Balkon Hilversum

Benieuwd naar uw mogelijkheden?