Vragen? WhatsApp ons!

Werkwijze

Bij beleggingspanden-financiering is elke opdracht maatwerk. Hier leest u wat u van ons kan verwachten

U hebt besloten te willen investeren in beleggingspanden. Hoe gaat dit in zijn werk? Wij vertellen u graag over onze werkwijze.

1

Aanmelden

Op onze website kunt u zich aanmelden door het contactformulier in te vullen. Vervolgens neemt uw persoonlijke financieel specialist contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Hilversum. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

2

Vrijblijvend contact

Wij nemen binnen 24 uur contact op en gaan uw wensen bespreken. Daarna ontvangt u van ons een voorstel op schrift. Als u akkoord gaat met dit voorstel, dan ontvangt u een bemiddelingsovereenkomst. Gaat u een bemiddelingsovereenkomst met ons aan dan is dit altijd op basis van no cure no pay. Leveren wij niet wat wij beloven? Dan behoeft u geen nota te voldoen.

3

Mogelijkheden onderzoeken

Zodra wij uw bemiddelingsovereenkomst getekend retour hebben ontvangen, werken wij een kredietvoorstel uit voor de financiers waar wij mee werken. Soms werken wij dit uit in een andere taal gelet op de contacten in het buitenland. Wij sturen het krediet rapport naar onze financiers en ontvangen de voorstellen op uw aanvraag.

4

Aanvraag indienen

Samen met u kijken we naar de concrete ontvangen financieringsmogelijkheden. Vervolgens selecteert u samen met uw financieel specialist de bank of financier waarbij u de financiering van uw beleggingspand wilt onderbrengen. Uw specialist dient uw aanvraag vervolgens officieel in bij de door u gekozen financier.

5

Afronding financiering

Zodra de financier een definitief akkoord heeft gegeven, stuurt uw financieel specialist de stukken naar de notaris en krijgt u de gelden uitgekeerd via de notaris van uw keuze. Bij een aankoop of herfinanciering verrekent de notaris de ontvangen bedragen.

Waarom Beleggingspanden-financiering.nl?

Leer hier meer

Kantoor vooraanzicht

Laat ons u terugbellen

Wanneer u dit formulier gebruikt gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door beleggingspanden-financiering.nl

Vaak tot 90% gefinancierd

Vaak financieren wij tot 90% van de marktwaarde van het door u gekozen beleggingsobject. Vaak kunt u dus met 30 à 40% eigen inbreng al overgaan tot aankoop van een beleggingspand. Het restant financiert u via ons kantoor. Zo behaalt u maximaal resultaat met een minimale eigen inbreng. Uw spaarrekening brengt u over het algemeen niet veel rendement, maar met een beleggingspand kunt u vaak al een rendement behalen van 7 à 8%. Wanneer u vreemd vermogen leent wordt het rendement op uw eigen vermogen alleen maar hoger.

Een financiering van 90% LTV is uitsluitend mogelijk in combinatie met aanvullende zekerheden.

Hoog rendement, laag risico

Veel van onze klanten behalen op hun beleggingspanden in grote steden een rendement van 4 à 5% op hun eigen ingebrachte geld. Een rendement van 8% komt ook voor, maar dan wordt er gebruikt gemaakt van geleend geld bijvoorbeeld in de vorm van een hypotheek. De grote vraag naar huurwoningen maakt van uw belegging in vastgoed over het algemeen een veilige investering.

Uw financieel specialist van Beleggingspanden-financiering.nl werkt op basis van no cure, no pay. Wij kunnen dit doen omdat wij weten dat wij voor de meeste beleggers écht iets kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Een netwerk van mogelijkheden

Ons uitgebreide netwerk van financiers (>85 partijen in binnen- en buitenland, waaronder 50 vermogende Nederlandse families die ook als financiers kunnen op-treden) geeft u talloze mogelijkheden om uw beleggingspand te financieren.

Wilt u een hypotheek op uw tweede huis, een financiering van uw recreatiewoning of juist een hypotheek op uw bedrijfspand of beleggingspand?

Binnen ons netwerk vindt u altijd een geschikte financier die perfect aansluit bij uw pand en uw wensen.